Tuesday, August 28, 2012

Τις πταίει;

[Ώρα 10:33, Εσωτερικό Πλάνο]
Ο Τζόναθαν εισήλθε με την κατακόκκινη και πανάκριβη Mustang του στο πολυώροφο πάρκινγκ της οδού Γιατασούτια 35. Πάρκαρε προσεκτικά το αυτοκίνητο του στον αυτόματο μηχανισμό εισόδου στους ανελκυστήρες και προχώρησε στο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων για να παραλάβει το απόκομμά του. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το κτίριο βιαστικά αφού η ώρα για τη συνάντηση του είχε φτάσει.

[Ώρα 12:35, Εσωτερικό Πλάνο]
Ο Τζόναθαν, πλήρωσε τα 8,5€ της φύλαξης και κατευθύνθηκε προς τον ανελκυστήρα Α3 για να παραλάβει το αυτοκίνητό του. Ύστερα από 3 λεπτά αναμονής, ο ανελκυστήρας Α3 άνοιξε και... ο Τζόναθαν δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Ο ανελκυστήρας ήταν άδειος!!!

[Ώρα 12:39, Εσωτερικό Πλάνο]
- Μα πως είναι δυνατόν να εξαφανιστεί το αυτοκίνητό μου; Είσαστε σοβαροί;
- Εεε τι να κάνουμε κύριε; Αυτά συμβαίνουν!
- Συμβαίνουν; Μα πως; Εσείς μου είπατε ότι κανένας, επαναλαμβάνω ΚΑΝΕΝΑΣ, δεν έχει πρόσβαση στους χώρους φύλαξης.
- Εεε ναι, αλλά ήρθαν κάτι κύριοι μετά από εσάς και επέμεναν να ανέβουν στο δικό σας ασανσέρ.
- Επέμεναν; Τι πάει να πει επέμεναν;
- Δεν δέχτηκαν τις υποδείξεις μου να μην ανεβούν επάνω.
- Υποδείξεις; Πας καλά;;; Και γιατί δεν τους εμπόδισες;
- Μη φωνάζετε κύριε, δεν φταίω εγώ! Ο Ζαχαρίας ο μανάβης από απέναντι επέμενε να μην τους εμποδίσω. Ο Ζαχαρίας φταίει...
- Ο Ζαχαρίας; Μα δεν άφησα το αυτοκίνητό μου στον Ζαχαρία τον μανάβη, σ' εσένα το άφησα.
- Δεν έχει σημασία, δεν τον ξέρετε τον Ζαχαρία. Είναι πολύ πιεστικός και σπασαρχίδης.
- Ααα, μα αν είναι έτσι, θα του δείξω εγώ, θα του κάνω αγωγή και θα του πάρω ότι έχει και δεν έχει του κωλομανάβη που υποστηρίζει τον κάθε κλέφτη...

Scratch the wheels D.J. Vrasidas και βρείτε το λάθος στην εικόνα!

Την ώρα που ο ανεκδιήγητος Σαμαράς, ο τελευταίος κυβερνήτης του ΝΔΣΟΚ (πλεονασμός, αφού θα μπορούσαμε να πούμε απλώς "ο τελευταίος"), ο μεσολαβητής της Μπαναΐας και των αγίωνε (sic), ετοιμάζεται για νέους φόρους και οριζόντιες περικοπές για να στηρίξει το πελατειακό κράτος των τελευταίων 35 χρόνων, υπάρχουν ακόμα πολλοί, πλήρως εγκεφαλικά βραχυκυκλωμένοι, που θεωρούν ότι για τα προβλήματα της Ελλάδος φταίει η αριστερά! Ναι, καλά ακούτε, φταίει η αριστερά!!!


Θλιβερό να υπενθυμίζεις τα αυτονόητα σε έναν πληθυσμό ενηλίκων αλλά επειδή η αριστερά εν Ελλάδι τυγχάνει τόσο ηλίθια ώστε να υπερασπίζεται με λύσσα το δημόσιο έκτρωμα του ΝΔΣΟΚ, δεν σημαίνει ότι φταίει και για τη δημιουργία του. Σε οποιονδήποτε μη πειραγμένο εγκέφαλο, φταίει αυτός που έδρασε και όχι αυτός που εξέφρασε ηλίθια άποψη! Μια ευγενική χορηγία δωρεάν μαθημάτων σοφίας του αυτονόητου σε όσους τα έχουν ανάγκη. Ευχαριστώ.

Wednesday, August 15, 2012

Νέα εμφάνιση Αγίου στην Τήνο...

Η Σουλτάνα είχε μια πολύ δύσκολη γέννα πριν από ένα τρίμηνο. Οι επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στον τοκετό της ήταν τόσο σοβαρές ώστε κόντεψε να χάσει την κορούλα της η οποία είναι σήμερα τριών μηνών και χαίρει άκρας υγείας.

Την ώρα του τοκετού και σε στιγμές μεγάλης απόγνωσης, ο γυναικολόγος της ακούστηκε να λέει στις μαίες "Ο Θεός να βάλει το χέρι του". Η Σουλτάνα μέσα στην παραζάλη της από την επισκληρίδιο αλλά και την ψυχική πίεση, έσπευσε να τάξει την κορούλα της στην Παναγία της Τήνου. Ύστερα από μισή ώρα η περιπέτεια της σφραγίστηκε από αίσιο τέλος.

Σήμερα, 15 Αυγούστου του 2012, η Σουλτάνα ήρθε στην Τήνο για να εκπληρώσει το τάμα της. Έπεσε στα γόνατα και υπέμεινε καρτερικά τον πόνο και την βαθιά ταπείνωση, προκειμένου να διανύσει γονατιστή τον ανηφορικό πλακόστρωτο δρόμο μέχρι την εκκλησία. Ο πόνος στα γόνατα αβάσταχτος, η ζέστη αδυσώπητη και η φούστα της να πιέζει την κοιλιά της με τα επιπλέον κιλά της εγκυμοσύνης, και η Σουλτάνα έφτασε, όπως μας εξομολογήθηκε, πολύ κοντά στη λιποθυμία. Και τότε συνέβη!

Ξαφνικά η Σουλτάνα ένιωσε ανάλαφρη σαν πούπουλο, η κοιλία της απελευθερώθηκε και εκεί κάπου στ' αριστερά της, προς τα κει που φυσούσε ο άνεμος, εμφανίστηκε να της δίνει κουράγιο ο σπουδαίος Άγιος της Ορθοδοξίας μας, ο Άγιος Μεθάνιος!!!

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις! Η εμφάνιση του Αγίου Μεθανίου στην Τήνο.


Το περιστατικό φυσικά θα παρέμενε αυστηρά προσωπικό αν δεν το είχε καταγράψει ο φακός διερχόμενου τουρίστα, του βρετανικής καταγωγής Wilson Fartcloud, ο οποίος διαπίστωσε κατάπληκτος την αποτύπωση του Αγίου στην τυχαία φωτογραφία που τράβηξε.

Ο Fartcloud επέτρεψε στην Κλιματική Στασιμότητα να δημοσιεύσει τη φωτογραφία, καθώς και να προσθέσει με βυζαντινή γραφή το όνομα του Αγίου, ώστε να υπάρχει ως αποδεικτικό στοιχεία για το σύγχρονο αυτό θαύμα.

Tuesday, August 14, 2012

Απίστευτο!!! Ήρθε να αναπαύσει την ψυχούλα τους...


Ο Παντελής εργάζεται σε συνεργείο για τον απεγκλωβισμό θυμάτων από τροχαία ατυχήματα. Πριν από μία εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου, η ομάδα του δέχτηκε επείγουσα κλήση για να σπεύσει προς βοήθεια σε σφοδρότατο τροχαίο!

Η συγκεκριμένη δουλειά είναι αρκετά σκληρή και είθισται να κάνει πέτρα την καρδιά του ανθρώπου. Αυτό όμως που αντίκρισε αυτή τη φορά ο Παντελής και οι συνάδελφοι του ήταν πέρα από κάθε φαντασία. Τα δύο αμάξια που συγκρούστηκαν, ένα μπορντό και ένα γαλάζιο, στην κυριολεξία διαλύθηκαν εις τα εξ ων συνετέθησαν.  Και οι επιβαίνοντες δεν αποτελούσαν πλέον παρά μόνο μια άμορφη μάζα από σάρκα και οστά, βαμμένα με αίμα.

Μετά την αρχική σαστιμάρα ο Παντελής έσπευσε κατασυγκινημένος να τραβήξει την πόρτα του συνοδηγού από το μπορντό αυτοκίνητο, αφού σ’ εκείνη τη θέση βρισκόταν ο μοναδικός επιβαίνων που δεν είχε διαμελιστεί και το καθήκον υπαγόρευε να εξεταστεί για πιθανά ίχνη ζωής. Ενώ όμως η πόρτα δεν ήταν φρακαρισμένη, όσο κι αν προσπαθούσε ο Παντελής να την τραβήξει, τόσο εκείνη επέστρεφε στη θέση της σαν να την κρατούσε κάποιο αόρατο χέρι.

Αυτό που ακολούθησε, θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στο μυαλό του Παντελή. Ενώ πάλευε να ανοίξει την πόρτα βάζοντας ολοένα και μεγαλύτερη δύναμη, ξαφνικά άκουσε μια φωνή να του λέει:
"Άσε τους Παντελή να φύγουν και μην ταράζεις τον μακάριο από τους υδατάνθρακες μου λήθαργο τους. Σε ένα δίωρο θα έχουν συνέλθει και θα πεινάνε. Άσε την ψυχούλα τους να αναπαυθεί κοντά μου"

Ο Παντελής οπισθοχώρησε ταραγμένος δίπλα στην υπόλοιπη ομάδα, και όπως μας εξομολογήθηκε προχτές, ήταν η πρώτη φορά που ένιωσε τη θεϊκή ανάσα. Οι συνάδελφοι του τον κοίταξαν απορημένοι και νόμιζαν πως τρελάθηκε. Αυτός όμως σχεδόν μηχανικά, πήρε στα χέρια του την κάμερα που χρησιμοποιούσαν για να φωτογραφίζουν τα ατυχήματα και φωτογράφησε το φαινομενικά αδιάφορο κενό ανάμεσα από τα αυτοκίνητα.

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις! Το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας στη σκηνή του τροχαίου.

Όταν μετά από λίγο έδειξε και στους υπόλοιπους τη φωτογραφία, αντίκρισαν όλοι μαζί συγκλονισμένοι το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας να εγκαταλείπει μακάριο το χώρο του τρομερού δυστυχήματος.

Το περιστατικό μας διηγήθηκε ο Παντελής μαζί με τους φίλους του Τάσο και Χαρίλαο από την ομάδα την Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 με τη θερμή παράκληση να το δημοσιεύσουμε (μαζί με την φωτογραφία ντοκουμέντο) ακριβώς όπως συνέβη και χωρίς την παραμικρή υπερβολή.

Saturday, August 11, 2012

Αυτές οι νεοφιλελεύθερες πρακτικές...


Φιλελευθερισμός κατά τους Τεγόπουλο και Φυτράκη:
(ο) ουσ.
  • η αφοσίωση στις φιλελεύθερες ιδέες, προς τις αρχές που κηρύττουν την πολιτική, κοινωνική και θρησκευτική ελευθερία
  • (οικον.) θεωρία που πρεσβεύει την ελεύθερη οικονομική δραστηριότητα των πολιτών, χωρίς παρεμβάσεις από το κράτος
  • ατομική στάση και συμπεριφορά που χαρακτηρίζεται από σεβασμό για τους άλλους
  • (γεν.) η αγάπη προς την ελευθερία

και Νεοφιλελευθερισμός κατά τους Τεγόπουλο και Φυτράκη:
  • (ο) ουσ. οικονομική θεωρία και πρακτική που υποστηρίζει την ανάπτυξη της ελεύθερης οικονομίας, με ενθάρρυνση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την αύξηση της παραγωγής, χωρίς τον κρατικό παρεμβατισμό, ώστε οι τιμές κάθε προϊόντος να διαμορφώνονται ανάλογα με την προσφορά και τη ζήτηση.

Προσφορά και Ζήτηση
Η Προσφορά και Ζήτηση βέβαια στην Ελλάδα με την ανύπαρκτη κρατική παρέμβαση (;;;) φαίνεται να είναι μεγέθη αντιστρόφως ανάλογα αφού:

- Δεν βλέπω ΕΡΤ! (Ζήτηση Αρνητική)
- Δεν μας ενδιαφέρει μία, θα την πληρώσεις (Προσφορά Θετική)

- Δεν είμαι Χριστιανός και δεν γουστάρω τους παπάδες και την εκκλησία! (Ζήτηση Αρνητική)
- Στ’ αρχίδια μας, θα τους πληρώνεις και μάλιστα θα ανέχεσαι και τις καμπάνες τους. (Προσφορά Θετική)

- Δεν βλέπω να παίρνω ποτέ σύνταξη. Και αν την πάρω δεν θα είναι αυτή που θα δικαιούμαι. Ο πατέρας μου έπαιρνε 1200 € σύνταξη και τώρα αποφάσισαν να του την κάνουν 900 €. Μήπως να δίνω τις εισφορές μου σε κάποιον ιδιωτικό φορέα; (Ζήτηση Αρνητική)
- Δωσ’ τες άμα θέλεις, αλλά το ταμείο σου θα το πληρώνεις υποχρεωτικά. Δεν μπορείς να είσαι ανασφάλιστος! Για τη δική σου ασφάλεια γίνονται όλα. Ααα, για να μην το ξεχάσω, τις εισφορές σου στον ιδιώτη θα τις φορολογούμε κι αυτές. (Προσφορά Θετική)

- Δεν παρακολουθώ τηλεόραση και δεν διαβάζω εφημερίδες. Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με δημοσιογράφους! Ενημερώνομαι μόνο από το Internet. Και θέλω  επιτέλους να σταματήσω να πληρώνω το ταμείο των δημοσιογράφων με 20% αγγελιόσημο στα διαφημιζόμενα προϊόντα. (Ζήτηση Αρνητική)
- Στ’ αρχίδια μας, θα το πληρώνεις! (Προσφορά Θετική)

- Δεν είμαι ούτε Παναθηναϊκός ούτε Ολυμπιακός, είμαι Κάτω Αγγούρια Βόλου. Δεν θέλω να τους πληρώνω τα τηλεοπτικά τους συμβόλαια. (Ζήτηση Αρνητική)
- Εεε και ποιος σου είπε να τα πληρώσεις ρε αδερφέ; Θα τα πληρώσει η ΕΡΤ! Εσύ πλήρωνε απλώς την ΕΡΤ... (Προσφορά Θετική)

Και μερικές περιπτώσεις αυτονόητης αρνητικής ζήτησης!
  • Τέλος Επιτηδεύματος (Προσφορά Θετική)
  • Επίδομα Αλληλεγγύης (Προσφορά Θετική)
  • Αναχρηματοδότηση Τραπεζών (Προσφορά Θετική)
  • Μισθοδοσία της κόρης του Πολύδωρα (Προσφορά Θετική)

Μα τότε... τι στο καλό... ποιες είναι αυτές οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ακούμε; Αααα, μα βέβαια! Τώρα εξηγούνται όλα. Η ζήτηση ποτέ δεν ήταν αρνητική. Τα πάντα είναι θέμα από ποια σκοπιά τα βλέπεις. Οπότε (όπως διδάσκει και η θρησκεία μας):


  • ΕΡΤ: Πλήρωσέ μας! (Ζήτηση Θετική)
  • Παπάδες: Πλήρωσέ μας! (Ζήτηση Θετική)
  • Ταμεία (που συνταξιοδοτούν άτομα με 15 χρόνια εργασίας): Πλήρωσέ μας! (Ζήτηση Θετική)
  • Δημοσιογράφοι: Πλήρωσέ μας! (Ζήτηση Θετική)
  • Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός: Πλήρωσε μας! (Ζήτηση Θετική)
  • Χρεωκοπημένο Κράτος: Πλήρωσέ μου τέλος επιτηδεύματος! (Ζήτηση Θετική)
  • Χρεωκοπημένο Κράτος: Πλήρωσέ μου επίδομα αλληλεγγύης! (Ζήτηση Θετική)
  • Χρεωκοπημένες Τράπεζες: Πλήρωσέ μας! (Ζήτηση Θετική)
  • Βύρων Πολύδωρας: Πληρώστε την κόρη μου ΤΩΡΑ! (Ζήτηση Θετική)

Τελικά αυτές οι νεοφιλελεύθερες πρακτικές μας έφεραν ως εδώ!!!






Wednesday, August 1, 2012

Η απόκρυφη 2η Αρχή της Απροσδιοριστίας και η εξακρίβωση των θαυμάτων!


Ήρθε πλέον η ώρα να καταρριφθεί εκ βάθρων το τυπικό επιχείρημα των αθεϊστών εις βάρος των θαυμάτων. Το κλασσικό επιχείρημα πάει ως εξής:

- Αφού τα θαύματα ίασης είναι τόσο διαδεδομένα, γιατί ποτέ δεν γίνεται θαύμα ώστε να φυτρώσει κάποιο ανθρώπινο μέλος το οποίο έχει ακρωτηριαστεί;

Παραβλέποντας το βέβηλο της υπόθεσης του να υποδεικνύει κάποιος στο Θεό πώς να δράσει, θα τονίσουμε απλά ότι τα παραδείγματα με ανθρώπινα μέλη που έχουν ξαναφυτρώσει είναι αναρίθμητα. Ακριβώς, αναρίθμητα! Και ο λόγος για τον οποίον δεν θα μπορέσουν ποτέ οι άθεοι να υποβάλλουν τα παραδείγματα αυτά προς εξακρίβωση, είναι άκρως επιστημονικός και άρρηκτα συνδεδεμένος με την 2η Αρχή της Απροσδιοριστίας του Werner Heisenberg. Μια επιστημονικά διαπιστωμένη αρχή την οποία έχουν φροντίσει να αποκρύψουν επιμελώς οι επιστήμονες από το 1931, όταν και πρωτοδιατυπώθηκε.

Το 1927 ο Heisenberg διατύπωσε την περίφημη Αρχή της Απροσδιοριστίας, η οποία στην απλούστερη της μορφή μας λέει ότι:

Είναι αδύνατο να μετρηθεί ταυτόχρονα και με ακρίβεια, ούτε πρακτικά ούτε και θεωρητικά η θέση και η ταχύτητα ενός σωματίου.
Άμεση συνέπεια της ανωτέρω αρχής αποτελεί το γεγονός ότι μόλις καταφέρουμε να μετρήσουμε επακριβώς π.χ. την ταχύτητα ενός σωματιδίου, η θέση του καθίσταται απροσδιόριστη. Και φυσικά η αρχή αυτή απλά επιβεβαιώνει με τον πλέον δραματικό τρόπο το μεγαλείο και το μυστήριο του Θεού.

Η Αρχή της Απροσδιοριστίας αποτέλεσε φυσικά θεμέλιο της Κβαντομηχανικής. Μερικά χρόνια αργότερα ο Heisenberg διαπίστωσε, έκπληκτος από το μεγαλείο του Θεού, ότι τα ανθρώπινα μέλη τα οποία ακρωτηριάζονται, στην πραγματικότητα ξαναφυτρώνουν και βρίσκονται σε δύο ταυτόχρονες καταστάσεις, υπάρχουν και δεν υπάρχουν! Υπάρχουν επειδή τα επαναφέρει ο Θεός και δεν υπάρχουν λόγω της αρχικής απώλειας. Το 1931 διατύπωσε την 2η Αρχή της Απροσδιοριστίας σύμφωνα με την οποία:

Είναι αδύνατο να διαπιστωθεί ταυτόχρονα και με ακρίβεια, ούτε πρακτικά ούτε και θεωρητικά, η ύπαρξη και η ανυπαρξία ενός ακρωτηριασμένου ανθρώπινου μέλους το οποίο έχει ξαναφυτρώσει.
Άμεση συνέπεια της 2ης Αρχής της Απροσδιοριστίας είναι το γεγονός ότι ενώ ο εκάστοτε ακρωτηριασμένος στην πραγματικότητα χαίρει άκρας υγείας, στην πραγματικότητα όταν σπεύδουμε να εξακριβώσουμε την ανυπαρξία του επαναφυτρωθέντος μέλους, καταστρέφουμε την πραγματικότατη ύπαρξη του. Στην αντίθετη περίπτωση όπου σπεύδουμε να δεχτούμε την ύπαρξη του επαναφυτρωθέντος μέλους, με άλλα λόγια πιστεύουμε, καταστρέφουμε μια για πάντα την ανυπαρξία του!

Πίστη! Αυτή η παντοδύναμη πίστη. Και η 2η Αρχή της Απροσδιοριστίας σε αγαστή σύμπνοια με το θεόπνευστο χωρίο σύμφωνα με το οποίο:

Κατά Μάρκον
11:24 Διά τούτο σας λέγω, Πάντα όσα προσευχόμενοι ζητείτε, πιστεύετε ότι λαμβάνετε, και θέλει γείνει εις εσάς.
Όπερ μεθερμηνευόμενο: Πιστέψτε ότι φύτρωσε το ακρωτηριασμένο μέλος, και αυτό θα υπάρχει.



Δημοφιλείς Θεωρίες

Κλιματικές Παράμετροι

12 Φεβρουαρίου 2012 (1) 14 Φεβρουαρίου (1) 15 Αυγούστου (1) 16 Ιουνίου (1) 19 Νοεμρβίου (1) 21 Απριλίου (1) 25η Μαρτίου 2012 (1) 6 Dawkins (1) 6 Μαΐου 2012 (1) Apple (2) blogger Ορθόδοξος (1) brain malfunction (5) conspiracy theories (1) coronavirus (1) COVID-19 (2) Daniel Dennett (1) Elias Klasidiaris (1) Euroboobs (1) Facebook (9) George Carlin (1) I couldn't care less... (2) Illuminati (1) Mel Gibson (1) Molotov Cocktail Party (2) Polsemannen (1) prejudice (1) Pro Copies (1) PSI (1) Rage (1) Samuel Paty (1) sorry (1) Thessaloniki Gay Pride 2013 (1) underground (1) Werner Heizenberg (1) WiFi (1) World Cup 2014 (1) Άγιο Πνεύμα (1) Άγιο Φως (1) άγιοι (1) Άγιος Μεθάνιος (2) αγνοείται (2) αγνωστικισμός (1) αγρότες (1) Άδωνις Γεωργιάδης (4) Αθήνα (2) αισθησιασμός (1) Ακρόπολη (1) άκυρο (4) αλάνθαστες προβλέψεις (6) αμάθεια (4) αναίτιες επιθέσεις (1) άνδρας (1) ανέκδοτα (10) Αντώνης Σαμαράς (8) αποδείξεις (2) Αποκάλυψη (4) αποφθέγματα (3) Άρης Σπηλωτόπουλος (1) αρχηγική εμφάνιση (4) ας πρόσεχες (21) άσε πια τον μακρυμάλλη (1) ατάκες (4) αφιερώσεις (3) Αχυράνθρωπος (1) Βασίλης Λεβέντης (2) βλασφημία (2) βοήθεια μας (3) βραχυκυκλωμένος εγκέφαλος (34) Βύρων Πολύδωρας (1) ΓΑΠ (4) Γέρων Ιωσήφ (1) για τον πεοκλή (17) ΓΙΑΔΕCΙΜόΤΑΤΟC (1) γιδέμπορας (13) Γιορτή του Πατέρα (1) γκόμενες (έτσι προσβλητικά) (7) γκρίνια (1) γραφαί Οσίου Παστίτσιου (6) Γρηγόρης Βαλλιανάτος (2) δεν υπάρχει (3) δεν φταίω εγώ (20) δημοσιογράφοι (3) δημόσιοι υπάλληλοι (1) δημοτικές εκλογές (1) δημοτική αστυνομία (1) Δίαιτα Atkins (1) διάσημος ποινικολόγος (1) διατροφή (1) ΔΝΤ (2) δραχμή (1) έγγαμος βίος (1) ΕΔΤ (1) εκλογές 2012 (7) εκοιμήθη (3) ελαστική κρούση (1) Ελεύθερη Ώρα (1) Ελίζα Βόζεμπεργκ (2) εμβολιασμοί (1) επαγγελματισμός (1) επιστήμη (2) επιχειρηματολογία (2) έρευνα (2) έρωτας (1) Ευάγγελος Βενιζέλος (1) ευφυής σχεδιασμός (3) εφαρμόσιμες προτάσεις (3) Ζήκος (1) η γιαγιά μου κι ο παππούς μου (1) η θεία μου η Λειτουργία (2) ηθικά και νόμιμα (1) Θανάσημος (1) Θανάσης Γρηγορόπουλος (2) Θάνος Τζήμερος (1) θαύματα (3) Θεός (2) Θεσσαλονίκη (1) θεωρίες συνομωσίας (7) θράσος (1) θρησκεία (4) Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας (2) Ισλάμ (1) Ιωάννης Μελισσανίδης (1) καθημερινά διλήμματα (1) Καθημερινή (1) καθωσπρεπισμός (1) ΚΑΚ (2) Κάρολος Παπούλιας (1) Κασιδιάρης (2) κατήχηση (1) Κίνημα Αγανακτισμένων (1) κινηματογράφος (1) ΚΚΕ (2) κλειστά επαγγέλματα (1) κλιματική αλλαγή (1) Κοίλη Γη (1) κυνήγι (1) Κύπρος (1) Κυριάκος Βελόπουλος (1) κωλοτούμπες (1) Κώστας Λαπαβίτσας (1) λαϊκισμός (6) Λιάνα Κανέλλη (1) λίστα Lagarde (1) λογοκρισία (2) μάρκετινγκ (1) Μενεγάκη (1) μια εικόνα χίλιες λέξεις (15) Μίλων Φιρίκης (12) μισογυνισμός (1) Μιχαήλ Ταμήλος (1) ΜΜΜ (1) μνημόνιο (3) μοναχοί (1) Μονή Εσφιγμένου (1) μπαρμπέρης (1) μπούλιινγκ (1) να τα λέμε κι αυτά (1) ΝΔ (1) ΝΔΣΟΚ (1) Νέα Δημοκρατία (1) νεοέλληνας (15) Νησιά Φερόε (1) νηστεία (1) Νίκος Σταυρίδης (1) Ντόρα (1) ξανθιές (1) ξέρεις εσύ (5) ο Σταπάν Θορά (4) οικονομία (1) ορισμοί (2) Πάγκαλος (1) Παναγία (2) Παναγιώτα Ρέα (1) Πάνος Καμμένος (3) Πάπα τον μπούλο... (2) παπάδες (10) Παπαρήγα (2) παραπληροφόρηση (2) παρέλαση (1) Πάσχα (1) Πάσχος Μανδραβέλης (2) Πέτρος Γαϊτάνος (1) Πέτρος Τατσόπουλος (2) πηδίκουλας (3) πιθηκοκαφρίλα (1) πλάκα κάνω ρεεεε... (4) πληροφορική (1) ποδόσφαιρο (1) ποίηση (4) πολιτική (2) πολιτική ορθότητα (2) πορείες (1) πραγματικές ιστορίες (5) πραγματική ενημέρωση (3) προπαγάνδα (1) προσφορά και ζήτηση (2) πυρκαγιές (1) ρατσισμός (1) Ρόζενταλ - Γιούντιν (2) σαν ψες (2) σεισμόπληκτος παππούς απ' την Τουρκία (1) σεξισμός (2) σεξολογία (2) Σεραφείμ Αλφαμπάνγκ (2) Σιωνισμός (1) σοβαρές παρενθέσεις (1) σοκολάτα (1) στα τέσσερα (1) Στόκος (1) στόρι (1) Στουρνάρας (3) Στρατούλης (1) συγκατάβαση (1) συνδικαλισμός (1) ΣΥΡΙΖΑ (1) σώμα και αίμα (2) τα ποτά και τα ξενύχτια (2) Ταραχές στο Λονδίνο (1) ταυτότητα φύλου (1) Τζέφρι (1) της κακομοίρας (1) Το Β(λ)ήμα (1) τράπεζες (1) Τυποεκδοτική (1) υπάλληλοι της Marfin (2) υπόκοφως η αναισθησιογόνος (1) υποκρισία (1) υποσκάπτοντας τον Καπιταλισμό (2) υψηλή απολογητική (2) Φαήλος (1) φανταστικές ιστορίες (6) φασισμός (3) φίλαθλοι (1) φιλελευθερισμός (2) Φίλιππος Πετσάλνικος (1) φιλοσοφικά διλήμματα (1) φορολογία της εκκλησίας (1) φορολογικά (4) φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ (4) φτάνει με το φαΐ (1) φυσική επιλογή ρεεε... (1) Φωτόπουλος (1) Φωτούλης (1) Χάρης Αλευρόπουλος (1) χούντα (1) χριστιανοί (2) Χριστόδουλος Ξηρός (1) Χρυσή Αυγή (1) ψεκασμοί (2)

Μηνιαία Ιστολογική Ανάρτηση

...το όνειρο των υπό κηδεμονία!

σχετικά με τον ιδιοκτήτη

The Schrodinger's Dragon

© 2009 - 2013, The Schrodinger's Dragon. Powered by Blogger.