Searching...
Friday, January 6, 2012

Ζουν ανάμεσά μας!


- Βάλ’ το, βάλ’ το γαμώ το χαΐρι μου! Πάλι δεν έπιασε η ευχή μου. Τι γίνεται ρε συ;

Ο Γίδενς αστόχησε και πάλι εξ’ επαφής και ο Κάσος ένιωθε τα μηνίγγια του έτοιμα να εκραγούν από την οργή! Η οξυδέρκεια του όμως και η πνευματική του διαύγεια δεν τον εγκατέλειπαν ούτε σε τέτοιες στιγμές, αφού ήταν κυριολεκτικά ένα παιδί του πολέμου. Ένας επαναστάτης με αιτία! Το μυαλό του στροφάρισε με ταχύτητα.

- Ξέρω όμως γιατί δεν πιάνουν οι ευχές μου για τον ΠΑΟΚ! Επειδή με λένε Ταξιδιάρη. Αν με λέγανε Ταξιδπάοκ, μια χαρά θα έπιαναν οι ευχές μου. Και κάτι θα πρέπει να κάνω επιτέλους γι αυτό. Χααα, ληξειαρχείο ρε, ληξειαρχείοοοοοοοοοοοοο! Αύριο θα είμαι εκεί για να αλλάξω το επίθετό μου. Αλλά σε κάτι πιο ευρωπαϊκό, κάτι ταιριαστό με την δανέζικη κουλτούρα μου ή σε κάτι ουσιαστικό; Κάσος Χέζενσεν; Ή Κάσος Ταξιδπάοκ; Χμμμ, και τα δύο μου αρέσουν. Θα διαλέξω αύριο. Και με περιμένει και πολλή δουλειά. Θα πρέπει να αλλάξω το όνομα μου σε Email, Facebook, Twitter, στο Christian Chirp, στο προφίλ μου στο STOKOS Design and Business University... αχ, δεν το πιστεύω, πονοκέφαλος θα με πιάσει! Τουλάχιστον όμως θα πιάνουν πάντοτε οι ευχές μου πράγμα που σημαίνει ότι... θα έχω έλεγχο στο μέλλον!!!

Το βλέμμα του ξαναγύρισε στην οθόνη της τηλεόρασης και κοίταξε με μίσος τον έγχρωμο φόργουορντ.

- Άχρηστε. Η Α1 σας μάρανε. Άνεργοι και άεργοι θα έπρεπε να είσαστε τώρα. Από τον ΚΑΟΔ ρε; Από τον ΚΑΟΟΟΟΟΔΔ;;; Και τώρα; Ποιος περιμένει μέχρι αύριο στο ληξιαρχείο; Μα τι λέω, τι αύριο; Αύριο Παρασκευή είναι Θεοφάνεια και είναι κλειστά. Από Δευτέρα τώρα. Αλλά τα νεύρα μου έχουν τεντώσει και πρέπει οπωσδήποτε να ξεσπάσω. Μα για μισό λεπτό! Αφού το βλέπω μαγνητοσκοπημένο το παιχνίδι, τι κάθομαι και νευριάζω; Calm down Kasos, calm down! Μπα, δεν γίνεται τίποτα, πρέπει να ξεσπάσω.

Το μυαλό του άρχισε να δουλεύει στα κόκκινα, όπως τότε παλαιότερα που είχε γεννήσει τη μεγαλύτερη ιδέα όλων των εποχών! Μια ιδέα που του επέτρεψε χτυπήσει τον παγκόσμιο καπιταλισμό με τα ίδια του τα όπλα. Έτσι στρατολογήθηκε εν μιά νυκτί στον χώρο της μόδας και του lifestyle. Η ιδέα του ήταν τόσο μεγαλοφυής, που ακόμη και τώρα, μετά από πολλά χρόνια δεν κατάφερνε κανένας άλλος να κατανοήσει πως πολεμάς τον καπιταλισμό βιοποριζόμενος μέσα στα χωράφια του Armani, των Dolce & Gabbana και των ημερολόγιων με γυμνές φωτογραφίσεις του Fredrik Ljungberg.

- Καθυστερημένοι θολοκουλτουριάρηδες, που να καταλάβετε ζητιάνοι του μαύρου πέους πόσο σας πηδάει ο καπιταλισμός; Αχά! Βρήκα πως θα ξεσπάσω. Θα μπω στο γκρουπάκι των άθεων και των αγνωστικιστών, που είναι φίσκα σε θολοκουλτουραίους, και θα αρχίσω να βρίζω όπως ο Βρασίδας ο νταλικέρης. Τον οποίον ούτως ή άλλως είχα ανέκαθεν και ως το απόλυτο πρότυπο μαζί με τον Galiano και τον Marc Jacobs.

Η αδημονία του ήταν τόσο μεγάλη, ώστε πληκτρολόγησε τον κωδικό του στο Facebook λανθασμένα 7 φορές με τρεμάμενα χέρια. Αλλά η μόνιμη του πνευματική διαύγεια τον δικαίωσε για μια ακόμη φορά αφού πριν την όγδοη και επιτυχημένη φορά παρατήρησε κάτι για το οποίο οι υπόλοιποι λογικά θα είχαν πλήρη άγνοια. Ένα checkbox κάτω από το πεδίο του email το οποίο έγραφε "Keep me logged in"!!!

- Άρα;;; Δεν θα ξανακάνω ποτέ λάθος και όχι μόνο αυτό, αλλά θα λογκάρω στο Facebook πλέον ταχύτατα! Πίσω και σας έφαγα...

Πέντε λεπτά αργότερα είχε ξεκινήσει ήδη το μπινελίκι στους καθυστερημένους θαμώνες του γκρουπ του σκεπτικισμού. Και το γκρουπ κατέρρευσε κάτω από το δυσβάσταχτο βάρος της καταλυτικής επιχειρηματολογίας του.
- Δεν πειράζει, πλησιάζει το Πάσχα που θα μας βρει σαν το μ**νί της μάνας σου: κόκκινο, αιμματοβαμένο, στεγνό και σουβλισμένο.
- Ουάου!!!

- Φαντάσου πόσο Βούλγαρος είσαι, δεν καταλαβαίνεις γρι ελληνικά. Πανάγο, κοιτάξου σε κάναν καθρέφτη και αν δεν τρομάξεις πήγαινε σε ψυχίατρο (ή πλαστικό).
- Είμαι απίστευτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Πήγαινε να καθαρίσεις σκάλες μωρή πατσαβούρα να βγάλεις κάνα φράγκο!
- Είμαι ο Lionel Messi του προφορικού αλλά και του γραπτού λόγου!
 
- Η μάνα σου ήταν η γνωστή συλλέκτρια των 5 σεντς έναντι πηδήματος.


- Τύφλα να χει ο Denny Crane ρεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Σε έχω χέσει στη μούρη και ψάχνεσαι ε; :D Πήγαινε στα μπασταρδόπαιδά σου και μην ψ*λοβαράς στο fb ρε άνεργε και άεργε μεσήλικα μαλάκα.
- Ααααχ, εκσπερμάτωση! Όμορφα, ακαταμάχητα, κατανοητά!!! Η απόλυτη κορύφωση βρίσκεται πάντα σε έναν επιχειρηματολογικό οργασμό.

... και ο Κάσος Ταξιδιάρης βυθίστηκε αποκαμωμένος ξανά στην πολυθρόνα του με τα τελευταία λεπτά του μαγνητοσκοπημένου αγώνα μπάσκετ να διαδραματίζονται μπροστά στο θολό και αφηρημένο βλέμμα του!


Disclaimer: Οι ήρωες του "Ζουν ανάμεσά μας!" είναι φανταστικοί. Οποιαδήποτε πιθανή ομοιότητα με πρόσωπα και συμπεριφορές αποτελεί προϊόν σύμπτωσης.

0 comments:

Post a Comment

 
Back to top!