Searching...
Monday, April 22, 2013

Συμπυκνωμένη Περί Χούντας Γνώση

*** ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ***
Μια σύνοψη των επιτευγμάτων της χούντας για τους αδιάβαστους νοσταλγούς της, προσφορά του καταστήματος:
************************

Η χούντα, πέρα από τα εγκλήματά της και την αντιδημοκρατική επιβολή της, βαρύνεται συνολικά για το σημερινό, ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, για το σημερινό κατάντημα της πολιτικής.

Η ανάγκη του ολοκληρωτικού καθεστώτος για λαϊκό έρεισμα και εδραίωση, οδήγησε τους πανίβλακες του δόγματος πατρίς - θρησκεία - οικογένεια στην υιοθέτηση ενός πλασματικού μοντέλου ανάπτυξης, όπου άσχετοι και απίθανοι τύποι βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη τροφοδοτούμενοι με κρατικά λεφτά για αμφιβόλου αξίας επενδύσεις. Τα λεφτά αυτά κατέληξαν σε τρελή κακογουστιά, σε αθρόα τσιμεντοποίηση των πάντων και, το σημαντικότερο, σε εδραίωση της λογικής της λαμογιάς και της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος από άτομα φιλικά προσκείμενα προς την εκάστοτε εξουσία. Αν σήμερα δεν τιμωρείται κανένας διεφθαρμένος πολιτικός, αυτό το οφείλουμε ξεκάθαρα σε πρακτικές που ξεκίνησαν στη διάρκεια της χούντας και συνεχίστηκαν και μετά την πτώση της, αφού κανένας από αυτούς τους κοπρίτες δεν καταδικάστηκε για κακοδιαχείριση και υφαρπαγή. Οι μοναδικοί που καταδικάστηκαν ήταν οι αποδεδειγμένοι εγκληματίες και σίγουρα όχι όλοι.Στη συνέχεια, όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι ευνοημένοι του καθεστώτος, έχοντας κάνει λεφτά από το πουθενά, ντύθηκαν με τον μανδύα είτε του κεντροδεξιού είτε του σοσιαλδημοκράτη και βρέθηκαν μετά από μερικά χρόνια να απολαμβάνουν και την αστείρευτη χρηματοροή από την Ευρώπη. Ξέρετε τι γίνεται όταν δίνεις λεφτά σε απαίδευτα λαμόγια; Ακριβώς! Δημιουργείται η σημερινή νεοελληνική κοινωνία - καρκίνος, η οποία είναι εθισμένη να καταναλώνει 100 την ίδια στιγμή που παράγει 2.

Τι άλλο κατέστρεψε η επταετία; Με δεδομένη την απουσία του αντίπαλου δέους, αφού αυτό είτε ποινικοποιήθηκε είτε μετανάστευσε (π.χ. Θοδωράκης, Χατζηδάκις), οι μπουρτζόβλαχοι που βγήκαν στον αφρό καθιέρωσαν (για να μην πω θεοποίησαν) μια για πάντα την υποκουλτούρα στην Ελλάδα. Μπουζούκια, τσόντες με τον Πρέκα, ηρωικές ταινίες με τον Πρέκα, κλαρίνα, εορτασμοί της "Αρετής των Ελλήνων" από άτομα ανήμπορα να αρθρώσουν σωστά μια λέξη και από αγράμματους, μια συνολικότερη γυφτιά, ΟΛΑ ΑΥΤΑ έκαναν την εμφάνισή τους εκείνη την εποχή και αποτέλεσαν το μόνιμο μας αντίβαρο στην ευρωπαϊκή (τρομάρα μας) πορεία.

Συνεπώς ας σταματήσει αυτή η μπάμια με την υπέροχη διακυβέρνηση της χούντας! Ή τουλάχιστον, αυτός που θα το κάνει, ας έχει και τη στοιχειώδη ευγένεια να παραθέσει και κανένα σοβαρό επιχείρημα πριν μας αναγκάσει να τον χλευάσουμε.


0 comments:

Post a Comment

 
Back to top!