Searching...
Tuesday, February 7, 2012

ΕΛΕΟC με τη λασπολογία προς το Σαμαρά!

Είδα στο διαδίκτυο διάφορα περιπαικτικά σχόλια (π.χ. Οχι αλλο σωσιμο, ευχαρισθω) για τον Σαμαρά, σχετικά με τη δήλωσή του για τον 13ο και 14ο μισθό, και πραγματικά με ενόχλησαν! Οι κύριοι αυτοί που έχουν πλέον ως σκοπό να σπιλώσουν το όνομα του μόνου αξιόπιστου πολιτικού που έχει απομείνει στην πατρίδα της δημοκρατίας, διαστρεβλώνουν μονίμως (σκόπιμα;;;) τα λόγια του κ. Σαμαρά. Θυμίζω και την περιβόητη δήλωση του Jean Claude Juncker και το "some are ass" που ερμηνεύτηκε από τους καλοθελητές ως Σαμαράς.

Επειδή όμως ο ελληνικός λαός δεν τρώει κουτόχορτο, μπορεί εύκολα να καταλάβει την αλήθεια περί της δήλωσης Σαμαρά από ένα πλήθος στοιχείων που πηγάζουν από τη γνωστή σχέση του καλαματιανού πολιτικού με τη θρησκεία. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Α. Ο κύριος Σαμαράς δεν μπορεί να λέει ψέματα γιατί είναι δηλωμένος Χριστιανός Ορθόδοξος!

Β.  Παρά την κρατούσα αντίθετη αντίληψη, η θρησκεία και η επιστήμη είναι άρρηκτα συνδεδεμένες και συνεπώς τους απλούς μαθηματικούς υπολογισμούς, τους οποίους παραθέτουν διάφοροι αριστεροί στα blog καθώς και κάποια σχόλια σε Facebook, Twitter κλπ., ο κύριος Σαμαράς τους έχει στο τσεπάκι του και συνεπώς γνώριζε από πρώτο χέρι ότι πρακτικά χάθηκαν ο 13ος και ο 14ος μισθός και κάτι παραπάνω!

Γ. Ακριβώς λόγω της σχέσης του κ. Σαμαρά με τη θρησκεία, δεν μπορούν να γνωρίζουν οι αριστεροί τι ποιεί η Δεξιά!

Δ. Οπότε και φτάνουμε στην καθεαυτό δήλωση του ευλαβούς πολιτικού! Ο κ. Σαμαράς ποτέ δεν είπε
"Έσωσα τον 13ο και 14ο μισθό" το οποίο θα ήταν στεγνά ψέμα! Αυτό που είπε ήταν:

...ναι, αλλά ο 13ος και ο 14ος μισθός σώθηκαν!!!Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Λαμβάνοντας υπόψιν τη χριστιανική προσήλωση του ευλαβούς πολιτικού, ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα:

Ο 13ος και ο 14ος μισθός σώθηκαν, σχωρέθηκαν, εκοιμήθησαν, να ζήσετε να τους θυμάστε!

... πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει και πάλι αυτό που είπαμε στην αρχή. Ο κ. Σαμαράς είναι ο μόνος αξιόπιστος πολιτικός στην πατρίδα της δημοκρατίας και ο μόνος που λέει πάντα την αλήθεια στον λαό, κοιτώντας τον στα μάτια!!!

8 comments:

 1. χααχαχααααχαχα!!!!

  I stand corrected!

  ReplyDelete
 2. Ναι, γέλα τώρα μαθηματική διάνοια!!!

  ReplyDelete
 3. ελεησον τρισκαταρατε!
  και εις το πυρ το εξωτερον
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  ο Σαμαρας ο Μεγας (κωλοτουμπας,αμοραλιστης,φοβικος,ρεεβανσιστης και
  --αρετες του θεου )

  ReplyDelete
 4. Λάθος κύριε! Ο Σαμαράς δεν είναι από την Καλαμάτα! Είναι από την Πύλο. Δεν τον θέλουμε για καλαματιανό, εγώ προσωπικά. (Οι συμπολίτες μου, ντάξει, του παίρνουν πίπες. Ο ταρζάν είχε βγάλει θέμα πως οι μισοί υπάλληλοι στο μουσείο Ακρόπολης είναι από ανατολική Μεσσηνία, αλλά δεν νοιάστηκε κανείς)

  ReplyDelete
 5. @Δημήτριος
  Κωλοτούμπας το ξέρεις ότι δεν είναι ο Some are ass!

  @Darthiir
  Γελάτε διότι συναναστρέφεστε τον σπιλωτή Ζαφώδ.

  @ChrisMrSly
  Οι συμπολίτες σου του παίρνουν πίπες γιατί είναι ειλικρινής και τους εξηγεί πως να γίνονται καλύτεροι! Εσύ που αποστρέφεσαι την ειλικρίνεια, ρούφα τον φτωχό καφέ σου τώρα.

  Ααα μα πια, με συγχύσατε με την πολεμική σας στον χαρισματικό αυτόν ηγέτη!

  ReplyDelete
 6. Μα είναι η Ελπίς του Έθνους και από την πρωίαν της 9ης Απριλίου ο Πρωθυπουργός της Χώρας.


  (Αν ένας στους τρεις Έλληνες ζουν σ' αυτήν την παραίσθηση, παραδίδω...)

  ReplyDelete
 7. Όπως οι παλιοί έλεγαν:«Γιαννάκη, μάς σώθηκαν το λάδι και τα φασόλια! Πετάξου μέχρις του μπακάλικου να πάρεις!», έτσι το είπε και ο Σαμαράς το «σώθηκαν».
  Εννοούσε ότι «μας τελειώσαν».

  ReplyDelete

 
Back to top!