Searching...
Sunday, April 8, 2012

Όσα δεν γνωρίζατε για τους διασημότερους αρχηγούς κρατών!

[UPDATED]
Παρεμπιπτόντως, όσοι βιάζεστε, κάντε κλικ εδώ για να πάτε απευθείας στον Έλληνα αρχηγό!
 
Barack ObamaΤο αθλητικό παρελθόν του Προέδρου της Αμερικής δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις τωρινές του ασχολίες. Του αρέσει ιδιαίτερα να επιδίδεται στο αγαπημένο του σπορ το οποίο δεν είναι άλλο από το μπάσκετ! Την ώρα του αγώνα, λέγεται, ότι δεν ξεκολλάει από τις 45°, με την απαίτηση να πηγαίνει συνεχώς η μπάλα σ’ αυτόν ώστε να μπορέσει να σουτάρει με ταμπλό.

Angela MerkelΗ γερμανίδα Καγκελάριος είναι άνθρωπος ιδιαίτερα παθιασμένος και της αρέσει ιδιαίτερα να παρακολουθεί γερμανικό ποδόσφαιρο, πράγμα που την έχει βοηθήσει πολλές φορές στο να διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τους άνδρες  πολιτικούς συνάδελφούς της. Κατά τη διάρκεια του ματς, θέλει πάντοτε να τρώει λαχματζούν με τη συνοδεία της ελληνικής μπύρας Μύθος!

Nicola SarkozyΟ πρόεδρος της Γαλλίας είναι μανιώδης συλλέκτης γραμματοσήμων με ιδιαίτερη προτίμηση σε σπάνια γραμματόσημα είτε λεκιασμένα από αρακά είτε ξεθωριασμένα από πλύσιμο!
[UPDATE]
Τον έφαγε η κρίση. Οπότε πάμε στον επόμενο:
Francois Hollande


Ο τωρινός πρόεδρος της Γαλλίας, είναι γλυκοτσούτσουνος και είναι σοσιαλιστής. Γλυκοτσούτσουνος και ευαισθητούλης δηλαδή και συνεπώς είναι το όνειρο κάθε γυναίκας και κάθε μάνας αυτής της γυναίκας. Ταμπλάς της ήρθε της δημοσιογράφου μόλις τον είδε…


Jose Luis ZapateroΟ πρωθυπουργός της Ισπανίας τυγχάνει και ο εμπνευστής της αγαπημένης του ασχολίας. Λατρεύει το τζόκινγκ και το ψάρεμα σολομού και συγκεκριμένα τον συνδυασμό τους. Αρέσκεται δηλαδή στο να τρέχει παράλληλα στην όχθη του ποταμού και να προσπαθεί να πιάσει τους σολομούς με τα χέρια και χωρίς καλάμι! Δεν τα έχει καταφέρει ποτέ μέχρι σήμερα...
[UPDATE]
Τον έφαγε η κρίση. Οπότε πάμε στον επόμενο:
Mariano Rajoi

Ο τωρινός πρωθυπουργός Mariano Rajoi είναι μανιώδης και βραβευμένος ποδηλάτης, με έφεση στο BMX και τις φιγούρες. Άσπονδος εχθρός του Γιωργάκη του Παπανδρέου, ακριβώς επειδή ο τελευταίος έχει γελοιοποιήσει στο παρελθόν την πολιτική ποδηλασία με τις άχαρες πτώσεις του.

Hu JintaoΟ Υπέρτατος Άρχων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας έχει ως αγαπημένη του ενασχόληση το πινγκ πονγκ. Του αρέσει ιδιαίτερα, αν και δεξιόχειρας, να παίζει με το αριστερό χέρι και απαιτεί πάντοτε από τους αντιπάλους του να χάνουν ούτως ή άλλως!
[UPDATE]
Τον έφαγε ο επόμενος. Οπότε πάμε στον επόμενο:
Xi Jimping
Ισχύουν ακριβώς τα ίδια με τον προκάτοχό του. Στο κάτω κάτω όλοι οι Κινέζοι ίδιοι είναι...

Jens StoltenbergΟ πρωθυπουργός της Νορβηγίας είναι μανιώδης κυνηγός Τρόλ. Τυγχάνει ο εμπνευστής διάφορων τεχνικών παγίδευσης Τρολ και έχει κατηγορηθεί επανειλημμένως για την φωτογραφική διάταξη που πέρασε στο κοινοβούλιο της χώρας του βάσει της οποίας, κατά τη διάρκεια της περιόδου απαγόρευσης του κυνηγιού επιτρέπεται να κυνηγάνε Τρολ μόνο αυτοί όσων ο πατέρας ονομάζεται Thorvald και η μητέρα ονομάζεται Karin (οι γονείς του ονομάζονται ακριβώς έτσι)!!!
[UPDATE]
Τον έφαγε η γυναίκα του (τον πεοκλή), η οποία γουστάρει να τον τρώει γενικότερα και σε περίεργες ώρες. Οπότε πάμε στον επόμενο: 
Erna Solberg

Μιας και οι Νορβηγοί είναι ιδιαίτερα ευσεβής και θρησκευόμενος λαός, ο αντικαταστάτης του Stoltenberg επιλέχθηκε με μια άκρως συμβολική κίνηση. Όπως η Εύα δημιουργήθηκε από κάποιο μέρος του σώματος του Αδάμ, έτσι και στη διαδοχή επιλέχθηκε μια γυναίκα, της οποίας το όνομα προέκυψε από την αφαίρεση γραμμάτων από το όνομα του Stoltenberg. Βγάλε το πρώτο t και στη συνέχεια το ten και καταλήγουμε στην Solberg. Ένα τεράστιο μπράβο στους Νορβηγούς.


Παρά την σαφή διάθεση γελοιοποίησης των ανωτέρω, οι συγκρίσεις με την ελληνική πραγματικότητα είναι αναπόφευκτες!

Κερί (από το εργαστήρι του Ιωσαφάτ)Ο Απόλυτος Άρχων της Ελλάδας έχει ίσως την πλέον χαρακτηριστική εμμονή! Αρέσκεται να ταξιδεύει κάθε χρόνο, και κατά την ημέρα της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας, του Πάσχα, αεροπορικώς από το Ισραήλ στην Ελλάδα, σε θέση λουξ, με τη μουσική συνοδεία Πέτρου Γαϊτάνου και Σαντικάι και με τις τιμές που του αρμόζουν, δηλαδή με αυτές του αρχηγού κράτους! Φήμες που θέλουν το Κερί να ρίχνει, κατά την υποδοχή, υποτιμητικά και αλαζονικά βλέμματα στους συμμετέχοντες στο τιμητικό άγημα του στρατού, ελέγχονται ως ανακριβείς...


0 comments:

Post a Comment

 
Back to top!